Automobilist aangehouden voor bedreiging

zaterdag 14 maart 2015

Leeuwarden - De politie heeft vrijdagmiddag een 29-jarige automobilist uit Leeuwarden aangehouden op verdenking van bedreiging. De man was eerder die middag betrokken geweest bij een verkeersruzie in zijn woonplaats. Tijdens deze ruzie zou de man een pistool hebben getoond. Later kon de automobilist in Wommels worden aangehouden. Een pistool werd niet gevonden.

De 29-jarige Leeuwarder had tijdens het rijden iets uit zijn auto gegooid enkwam dat voorwerp tegen de ruit van een 21-jarige automobiliste uit Sneek. Devrouw reageerde hierop door te claxonneren. Op het Zuiderplein in Leeuwardenkwamen beide auto's naast elkaar te staan. De Leeuwarder zou toen de vrouw meteen pistool hebben bedreigd. Hierop waarschuwde de vrouw de politie. Naonderzoek kon de Leeuwarder in Wommels worden ingerekend. Bij de fouilleringwerd geen wapen aangetroffen. Mogelijk heeft de man een schietbeweging gemaaktmet iets dat op een wapen leek. Dat laatste wordt uitgezocht. De verdachte zitnog vast voor nader onderzoek. De 21-jarige automobiliste uit Sneek heeft alaangifte gedaan.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Mantgum | 112 alarmeringen Mantgum | Goedkoop Tanken in Mantgum | Supermarkten in Mantgum | Weerbericht Mantgum