Getuigen gezocht van incident met gespannen ijzerdraad

vrijdag 2 januari 2015

Leeuwarden - De politie zoekt getuigen van een ernstig incident dat Nieuwjaarsochtend, rond 6.45 uur, op het Groene Sterpad in Leeuwarden heeft plaatsgevonden. Een 34-jarige snorfietsster uit Burgum kwam ten val door een ijzeren draad dat over het fietspad gespannen was. Zij raakte hierbij zwaar gewond.

Het slachtoffer reed over het Groene Sterpad in de richting vande houten fietsbrug naar de Camminghaburen. Op deze locatie hoorde de vrouwplotseling het geluid van ijzerdraad die tegen haar snorfiets kwam. Hierdoorbegon zij hevig te slingeren. Even verderop reed de bestuurster tegen eenbetonnen paal die op het fietspad lag. Door de aanrijding met de paal vloog de34-jarige met haar snorfiets meerdere keren over de kop. Na medisch onderzoekbleek dat zij een hersenschudding en diverse kneuzingen heeft opgelopen. Ookhaar snorfiets raakte zwaar beschadigd.

Onderzoek

Bij nader onderzoek bleek dat onbekenden op ongeveer 40centimeter hoogte een ijzeren draad over de rijbaan van het fietspad haddengespannen. De politie zoekt allereerst getuigen van de aanrijding. Daarnaast wilde politie graag in contact komen met mensen die voor 6.45 uur iets hebbengezien op het Groene Sterpad. Vooral informatie over personen op deze locatie isbelangrijke informatie voor het onderzoek. Getuigen kunnen bellen naar hetlandelijke telefoonnummer 0900-8844. De politie is al druk bezig met hetonderzoek naar de verantwoordelijke(n) van dit geweldsincident.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Mantgum | 112 alarmeringen Mantgum | Goedkoop Tanken in Mantgum | Supermarkten in Mantgum | Weerbericht Mantgum