Verwarde man na lang onderhandelen aangehouden

woensdag 4 maart 2015

Leeuwarden - De politie heeft woensdagmiddag in een woning aan de Brederostraat een 43-jarige verwarde man aangehouden. Dit alles kon na lang onderhandelen. De man wordt verdacht van het vernielen van autobanden en bedreiging van agenten en andere hulpverleners. Dat laatste deed hij met messen en zijn agressieve hond.

Getuigen zagen woensdagochtenddat deLeeuwarder de banden vaneengeparkeerde auto vernielde.Hierop werd direct via 1-1-2 de politiegewaarschuwd.Een agent wassnel ter plaatseen probeerde in gesprek met de mante komen. Dit lukte echter niet omdat hij verward was.De 43-jarige man trok dedeur van zijn woningdicht en sloeg met zijn vuist door een ruit van de deur.Doorrondvliegend glasraakte deagent licht gewond. Vervolgens sloot de manzich in zijn woning op. Hij bedreigde agenten en andere hulpverleners met messenen zijn agressieve hond. Na langdurige gesprekkendoor een onderhandelaar van depolitie gaf de man zich rond 13.30 over.Hij werd aangehouden en overgebrachtnaar het politiebureau. Daar kreeg de 43-jarigehulpverlening aangeboden,waarnaproces-verbaal werd opgemaakt.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Mantgum | 112 alarmeringen Mantgum | Goedkoop Tanken in Mantgum | Supermarkten in Mantgum | Weerbericht Mantgum