Getuigen gezocht van zware mishandeling fietser

zondag 15 mei 2016

Leeuwarden - Op de Beemdgras is een 69-jarige man uit Leeuwarden zaterdagochtend van zijn fiets geduwd waarbij hij zijn heup brak.

De man fietste op het voetpad dat naast het water aan het Beemdgras ligt, vanuit de richting Hempenserweg. Twee tegemoetkomende voetgangers, een man en een vrouw, spraken de man aan omdat hij op het voetgangerspad fietste. Ze gaven hem vervolgens een duw. De fietser viel op de grond. Toen hij probeerde op te staan en op zijn fiets te stappen, kwam het tweetal terug en gaf hem opnieuw een duw. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Daar bleek zijn heup gebroken.

De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. Op de Facebookpagina van Politie Leeuwarden is een uitgebreide getuigenoproep gedaan. Het signalement van de verdachten is een man van circa 1,80 meter, ruim 50 jaar, kalend met grijs haar en een wit/grijs t-shirt met lange mouwen. De vrouw was iets kleiner, circa 1,70 meter. Heeft u zaterdagochtend 14 mei tussen 9.15 en 9.50 uur iets bijzonders gezien dat van belang kan zijn voor de politie? Schroom dan niet om die informatie door te geven. Dit kan op de volgende manieren:

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Mantgum | 112 alarmeringen Mantgum | Goedkoop Tanken in Mantgum | Supermarkten in Mantgum | Weerbericht Mantgum